TE HUUR

Appartementen centrum Den Haag

Nog 2 appartementen beschikbaar!
Huren op een toplocatie

Achterom 75 - 2511 AH Den Haag

Op een steenworp van het Binnenhof, met alle voorzieningen op loopafstand heeft Walco het afgelopen jaar 4 schitterende appartementen gerealiseerd boven de winkels van de Spuistraat, vlak bij de Passage. De bouwkundige oplevering vindt plaats op 31 januari 2020 en vanaf heden zijn nog 3 2 appartementen beschikbaar.

De appartementen zijn volledig gerenoveerd en hebben een zeer hoog afwerkingsniveau en beschikken over een eigen buitenruimte. Raam- en vloerbekleding is inclusief, evenals was- en droogmachine en een keuken met inbouwapparatuur. Desgewenst kan er volledig gemeubileerd worden gehuurd, zodat u alleen een koffer met kleding hoeft mee te nemen bij de verhuizing.

Bel voor een bezichtiging : 06-52008380

Huurprijs: € Vanaf EUR 1.500 exclusief GWE en servicekosten,- per maand
PLAN EEN AFSPRAAK
Een bezichtiging plannen?

De beste indruk van een object krijgt u pas bij een bezoek ter plaatse. Voor het inplannen van een bezichtiging kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Neem contact op
Gevraagd
Een winkelpand te koop?

Walco is altijd op zoek naar strategisch gelegen winkelpanden in de grote steden in Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant en Limburg. Achterstallig onderhoud en een monumentenstatus zijn geen belemmering.

Neem contact op