TE HUUR

Heuvelstraat 1A

Praktische winkelruimte met meerdere mogelijkheden
Huren op een toplocatie

Heuvelstraat 1A - 5038 AA Tilburg

Per direct te huur op A1 locatie in Tilburg: winkelruimte met circa 55 m² op de begane grond een ruime kelder en twee verdiepingen. Pantry en toilet bevinden zich op de eerste verdieping. De winkelruimte bevindt zich aan het begin van de hoofd-winkelstraat van Tilburg, de Heuvelstraat. De Heuvelstraat beschikt over een diverse mix aan landelijke- en internationale formules. Diverse publiekstrekkers hebben de waarde van de Heuvelstraat erkend en hier een vestiging geopend. C&A, Hema, Douglas, Hunkemöller, Ici Paris XL en Foot Locker zijn bekende namen die in de directe omgeving van het object te vinden zijn.

Recht tegenover de winkel is het begin van de Juliana van Stolbergstraat. Deze straat verbindt de Heuvelstraat met het gezellige Piusplein. Het Piusplein huisvest tal van lokale- en landelijke horecaformules zoals McDonald’s, Vapiano en Burger King, alsmede is er een keur aan bars en cafés te vinden.

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt in de huidige staat opgeleverd. Dat betekent inclusief interieur van de vorige huurder.

Parkeren
Het centrum van Tilburg biedt ruim voldoende, betaalde parkeergelegenheden. Parkeergarage Emmapassage bevindt zich op circa 450 meter afstand en parkeergarage Pieter Vreedeplein op circa 300 meter van het betreffende object. Het centrum van Tilburg is met het openbaar vervoer ook goed te bereiken.

Aanvaarding
Per direct.

Huurprijs: € Op aanvraag,- per maand
PLAN EEN AFSPRAAK
Een bezichtiging plannen?

De beste indruk van een object krijgt u pas bij een bezoek ter plaatse. Voor het inplannen van een bezichtiging kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Neem contact op
Gevraagd
Een winkelpand te koop?

Walco is altijd op zoek naar strategisch gelegen winkelpanden in de grote steden in Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant en Limburg. Achterstallig onderhoud en een monumentenstatus zijn geen belemmering.

Neem contact op